ANKARA / MAMAK - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Ekm

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

May

Fince dilinde öğrendikleri cümleler, Finlandiyada konuşulmakta. Tüm Dünya çocukları kardeştir.

May

Kim demiş mektup artık tarih oldu diye. kilometrelerce öteden Van'daki arkadaşlarımıza mektup yazıp hediye yolladık. cevap yolları aştı geldi, miniklerin yüzlerini güldürdü. Mektup arkadaşlığı da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu anılarımıza eklendi.

Nis

4. sınıf öğrencilerimiz ' Çpk okuyan mı bilir? Çok gezen mi? ' münazara turnuvası yaparak, karşıt görüşlere rağmen, kendini ifade etme ve saygı ile savunabilme becerilerini geliştirdiler. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz kutlarız.

Ock

Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Okullar Arası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan öğrencilerimiz yüzleri güldüren başarılara imza attılar. Öğrencimiz Hamza Aydoğan turnuva üçüncüsü oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve görev alan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası(Yerli Malı Haftası) kutlanmaktadır. Öğrencilerimize tutumlu olma , paylaşma ve yerli malı kullanma alışkanlığı kazanmaları amacıyla okulumuzda Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

Ara

4/B Sınıfı, öğrenci ve velilerin katılımıyla, " İnsanız, temiz çevre olmazsa olmazımız " sloganıyla okul bahçesinin ve yakınında bulunan ağaçlık alanın çevre temizliğini yaptı. Öğrencilerimize, velilerimize ve sınıf öğretmenimiz sayın Hilal Uzunçakmak' a bu duyarlı etkinliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Sosyal Yardımlaşma Projesi kapsamında yürüttüğümüz kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.

Kas

Okulumuzun bahçesini öğrencilerimiz için daha kullanışlı ve güvenli hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Okul bahçemizin yapımında desteklerini esirgemeyen Mamak Belediye başkanımız Murat Köse'ye, Fen İşleri Müdürü Tuncay Kurt'a ve ekibine, Mahalle Muhtarımız Amir Çime'ye ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.