ANKARA / MAMAK - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Kas

Öğrencilerimizin güvenliği için merdivenlere kaydırmaz bant ve sınıf kapılarına güvenlik kilidi takıldı. Ara tatilde okulumuzu daha güvenli hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Kas

Mamak Belediyesi tarafından okulumuza gönderilen Atiko otobüsü ile öğrencilerimiz atık ve çöp arasındaki farkı görerek eğlenceli zaman geçirdi.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmeni Veysel KILIÇ liderliğinde satranç kursumuz devam etmektedir.

Kas

Okulumuz öğrencileri ' AYA SİHİRLİ YOLCULUK' isimli filmi izlemek için sinemaya gitti.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84'üncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Mamak Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda teorik ve pratik eğitimlerini tamamladılar.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla "deprem / bina tahliye tatbikatı" yapıldı.

Ekm

Öğrencilerimiz Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen Bilim Şenliği etkinliğine katıldı.

Ekm

4/B Sınıfı Öğrencileri Dünya'nın dönme ve dolanma hareketlerini, hazırladıkları materyallerle anlattılar.

Ekm

E ve L seslerini öğrenen, 1. sınıf öğrencilerimiz, bu harflerden kurabiye yaparak sesleri pekiştirdiler.