ANKARA / MAMAK - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Nis

3/E sınıfı Evcil Hayvanat Bahçesinde gezide

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

3/E Sınıf öğretmeni Filiz GÜLBEYAZ ve öğrencileri Dijital Hayvanat Bahçesi gezisine gittiler.

Mrt

Okulumuzda Hoş geldin Ya şehri ramazan etkinliği kapsamında Hacivat Karagöz oyunu sergilenerek, öğrencilerimizde Ramazan ayı ve oruç bilinci oluşturuldu.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma" günü etkinlikleri kapsamında tören düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar, şiirlerin okunmasıyla program devam etti.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

7 Mart 2024 tarihi saat 10.05'de Ankara ili genelindeki tüm resmi ve özel okulöncesi, ilk ve orta dereceli okullarda  deprem tahliye tatbikatı yapılması planlanmış olup, okulumuzda da eş zamanlı olarak deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2024 Güvenli İnternet Günü kapsamında Rehberlik Servisi ve 3/F sınıfı pano çalışmaları yapmıştır. Rehberlik servisine ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Zekamı Keşfet Geleceğimi Aydınlat projemiz kapsamında 3/F sınıfı öğrencileri, proje ortaklarımız olan diğer sınıflar ile öğrenci webinarina katıldı.

Şbt

1/İ sınıfı öğrencileri okumaya geçmelerinin mutluluğunu pasta keserek ve çeşitli etkinliklerle kutladılar. Velilerin de katılımıyla eğlenceli bir gün geçiren 1/İ sınıfı öğrencilerine başarı belgesi ve rozetleri sınıf öğretmeni Hilal UZUNÇAKMAK tarafından takdim edildi.

Şbt

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Elif ÖZBEK'in katılımıyla gerçekleşen e Twinning tanışma ve bilgilendirme toplantısına okulumuz proje temsilcisi 3/F sınıfı öğretmeni Selma BEKÇİ katılmıştır.

Ock

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif ÖZBEK ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle buluşarak onların isteklerini dinlediler.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Selma BEKÇİ ve öğrencileri " zekamı keşfet geleceğimi aydınlat" adlı e twinning projesine ait okul panosunu hazırladı.

Ara

3/ D sınıfı öğrencileri Yenimahalle Evrensel Değerler Çocuk Müzesine gezi yaptı. Vahşi Yaşam, Veterinerlik ve Sevgi atölyelerini ziyaret etti.